Disseny, fabricació i construcció de gàbies marines per a cria de tonyina, lubina, daurada i salmó

ELIMAT és una empresa dedicada a la fabricació d'embarcacions i equipaments integrals per a aqüicultura que treballin en les condicions més dures. L'experiència adquirida des de l'any 2008 pel nostre personal de taller, fabricació i del nostre personal tècnic ens permet innovar en el disseny i fabricació d'instal·lacions d'aqüicultura, embarcacions d'alumini, acer i polietilè, abalisament marí o en maquinària complementària per a granges marines.

Dissenyem i construïm les nostres gàbies marines circulars amb suports (claudàtors) fabricades en polietilè rotomoldejat a les nostres pròpies instal·lacions. El nostre model de bracket ELIMAT®315 es va dissenyar eliminant apèndixs que suposin punts d'inici d'esquerdes. La forma neta i llisa optimitza el manteniment de les instal·lacions per la facilitat de neteja d'incrustacions (incrustació). A més, el nostre disseny permet tenir passos de baranes amplis que evitin esforços en suport i barana quan la gàbia flexiona amb l'onatge.

suport ELIMAT315
Suport polietilè ELIMAT®315 fabricat a les nostres instal·lacions mitjançant rotomoldeig

També disposem del model CORELSA315 que, amb més superfície de suport que redueix el desgast del tub de polietilè de l'anell. A més, el seu disseny desmuntable i subjeccions amb cargols, permet reparacions in situ al mar.

Les nostres peces s'adapten per a la construcció de gàbies circulars per tonyina amb les especificacions particulars, però també per a gàbies circulars de lubina, daurada i salmó. Cada disseny particular s'ofereix les múltiples mides adaptades tant a les necessitats de producció com a les condicions ambientals de la ubicació de la instal·lació.

A més, a ELIMAT fabriquem tot tipus d'equipament complementari a la instal·lació i fondeig de les gàbies com rentadores de xarxes, alimentadors, bombes, reixes autonetejants, classificadores o boies de senyalització i/o abalisament.

Així mateix, pots consultar les característiques de les nostres embarcacions de treball dissenyades per sortir i manejar una instal·lació integral dedicada a l'aqüicultura, ja sigui per a tasques de manteniment de la instal·lació o alimentació del peix.

Contacta amb nosaltres per consultar-nos qualsevol dubte, o bé per adaptar els nostres dissenys a les teves necessitats.